Přejít k hlavnímu obsahu

Jak naložit pečenou červenou řepu s tymiánem, medem a olivovým olejem | recept

Jak naložit pečenou červenou řepu s tymiánem, medem a olivovým olejem | recept

Nakládaná pečená červená řepa | recept. Červená řepa je v posledních letech velice oceňovanou zeleninou. Obsahuje obrovské množství vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek. Pryč jsou doby, kdy jsme červenou řepu znali pouze jako nakládané kostky ve sladko-kyselém nálevu coby přílohu k rizotu. Vyzkoušejte červenou řepu v novém zajímavějším hávu. Místo klasicky nakládané vařené řepy ji protentokrát upečte, získáte tak zajímavější a pro mnohé i lahodnější chuť. Marinádu připravíte z olivového oleje, citronové šťávy, medu a poměrně neotřelým a neobvyklým doplňkem je tymián, který nakládanou řepu ozvláštní a dodá ji specifickou chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.