Jak oslavit Den pekingské kachny, který bude 18. ledna? Nejlepším kachním jídlem
Ať už Den pekingské kachny znáte, nebo o něm slyšíte zcela poprvé, vězte, že je s námi už od 14. století, kdy tato tradice vznikla. Slavíme jej 18. ledna a ti, kteří mají rádi „dny speciálních pokrmů“ si jej do kalendářů dávno zapsali. Letos vychází na sobotu, což je skvělá příležitost koupit si kachnu a připravit si ji tak, aby vám zaručeně chutnala. Anebo vyzkoušet jinou dobrotu, kterou ocení každý gurmán.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit staročeskou sváteční polévku kaldoun | recept
Recept na staročeskou polévku kaldoun. Kaldoun se připravoval ke svátečnímu obědu, kdy se jako hlavní chod podávala drůbež, protože se kaldoun vaří z…
Jak na pečenou kachnu se zelím a bramborovým knedlíkem
Ke svatováclavským oslavám neodmyslitelně patřilo nejen sladké pečivo jako koláče, ale také slavnostní masitá jídla, často inspirovaná podzimní sezóno…
Jak připravit pečenou krůtu se zeleninovou přílohou | recept
Jak připravit pečenou krůtu se zeleninovou přílohou | recept. Dnešní recept je volně inspirovaný britskou kuchyní. Angličané připravují krocana na svá…
Jak připravit domácí bylinkovou paštiku | recept
Domácí bylinková paštika | recept. Pokud máte rádi paštiku, ale zároveň se obáváte složení té kupované, zkuste si připravit domácí. Postup, jak připra…
Jak udělat kachnu na pomerančích | recept
Jak udělat kachnu na pomerančích | recept. Pečená kachna na pomerančích, to je výborná francouzská delikatesa. Postupujte podle pravého receptu na peč…




