Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit alsaský cibulový koláč Tarte flambé | recept

Proslulý alsaský slaný koláč Tarte flambé (tarte flambée), jehož nedílnou součástí tvoří na kolečka nakrájená cibule a měkký tvaroh, si teď můžete připravit doma i vy. Pusťte si videorecept, ve kterém je celá příprava alsaského slaného koláče na vyváleném tenkém těstě zobrazena. Recept na Tarte flambé krok za krokem. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

eva (neověřeno) | So, 01/10/2015 - 16:22

Tak já to dělám tak: rozválím listové těsto na něj nandám hodně cibule,posypu špekem.V misce rozmíchám zakysanou smetanu s vejcem a poliji cibuli a dám zapéct.Nebo udělám olejové kynuté těsto na slano dělám koláčky,doprostřed dám slaný tvaroh smíchaný s cibulkou,okraje potřu vejcem a dám péct do zlatova.

Další zajímavé články

Jak připravit čokoládové krokety
Jak připravit čokoládové krokety | recept na čokoládové jednohubky. Čokoládové krokety sice nepatří mezi nejzdravější a nejlehčí dezerty, zkuste si je…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.