Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit čínskou sladkokyselou polévku | recept

Jak připravit čínskou sladkokyselou polévku | recept

Čínská sladkokyselá polévka | recept. Také máte rádi pálivou polévku, kterou si můžete dopřát téměř v každé asijské restauraci či bistru? Zkuste si tuto polévku uvařit doma a použít ingredience dle své chuti. Polévka se dá připravit i bez masa. Její příprava je navíc velmi jednoduchá a rychlá. Jak připravit čínskou sladkokyselou polévku, se dozvíte v našem článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit běloruský boršč | recept
Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…
Jak připravit chřest (špargl) | rady
Jak připravit chřest (špargl) | rady
Jak připravit chřest (špargl) | rady. Chřest je vytrvalá rostlina, která se pěstuje na jednom stanovišti, v tzv. hrůbcích, až 15 let. Sklízí se až tře…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.