Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí bramborové hranolky | smažené na oleji i pečené v troubě

Jak připravit domácí bramborové hranolky | recept na domácí hranolky smažené i pečené v troubě. Bramborové hranolky nepatří ke zdravému stravování, ale co naplat, těší se velké oblibě a to nejen u dětí. Jejich příprava se zdá jednoduchá, ale začtete-li se do různých receptů, často si protiřečí a i v následných diskusích pod nimi se názory na to, jak je to správné, liší.

Vyzkoušela jsem dva různé postupy, o které se s Vámi podělím. Ve výsledku jsem nepoznala rozdíl, ale podotýkám, že hranolky nemám nijak zvlášť v oblibě. A nejčastější názor z diskusí, že studené hranolky podle postupu z (jakéhokoli) článku, se nedají jíst, není argument. I podle častého konzumenta jsou vychladlé hranolky nechutné všechny stejně. Hranolky podle následujícího postupu jsem smažila na tuku i pekla nasucho v troubě. Jen přírodní, neochucené. Vy si je okořeňte podle vlastní chuti, přeji dobrou chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat hranolky | recept
Jak udělat hranolky | recept. Udělejte si své domácí hranolky. Recept na domácí bramborové hranolky, které si dochutíte podle vlastní chuti. Na přípra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.