Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí majonézu? Tak skvělou chuť z obchodu nedostanete

majonéza

Domácí majonéza patří mezi ty jednoduché kuchařské zázraky, které promění obyčejné jídlo v lahůdku. Má čistou chuť, krémovou konzistenci a dá se připravit během pár minut. Navíc přesně víte, co obsahuje – žádná chemie ani konzervanty, jen pár základních surovin. Ať už ji použijete do bramborového salátu, sendviče nebo jako základ domácí tatarky, výsledek bude vždy stát za to.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat majonézu | návod
Jak udělat majonézu | návod
Jak udělat majonézu | návod. Majonéza je velmi oblíbená pro své mnohostranné použití a své významné místo zaujímá hlavně v době silvestrovských oslav.…
nálev na okurky
Jak udělat nálev na okurky | recepty
Nálevy na okurky: Přinášíme recepty na šest druhů nálevů na okurky a jeden bonus. Kyselé okurky jsou asi nejoblíbenější nakládanou zeleninou. V mnohýc…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.