Jak připravit grilovaný ananas v kokosovém likéru a rumu | recept
Grilovaný ananas recept. Teplý předkrm v podobě grilovaného ananasu marinovaného v kokosovém likéru a rumu - to je báseň pro chuťové buňky. Jak na to? Ananas připravený ke grilování se nakrájí na plátky, posype cukrem a potře rozpuštěným máslem. V misce se smíchá smetana s cukrem, rum, kokosový likér a směs vyšlehá spolu s vanilkou do krému. Nebyl by to grilovaný ananas, kdybychom jej nepodrobili grilovacímu procesu. Plátky ananasu se grilujeme po dobu dvou až tří minut, poté se servíruje s vychlazeným krémem a přelitým ananasovou šťávou. Grilovaný ananas nakonec nakonec ozdobíme lístkem máty. Recept na grilovaný ananas je tímto krokem ve svém závěru, chuť grilovaného ananasu si teď můžete plně vychutnat. Dobrou chuť!