Jak připravit hovězí kližku s Guinessem | recept
Recept na hovězí kližku s irským pivem Guiness. Dnes si připravíme hovězí kližku. Kližka je kus hovězího masa, které je více prorostlé. Někteří ale tvrdí, že z jiného masa nelze udělat dobrý guláš. Pustíme se do vaření. Kližku odblaníme (zbavíme tenké blány na povrchu) a nakrájíme na větší kostky zhruba 4×4 cm. V hrnci pak rozpálíme sádlo, na kterém dozlatova smažíme nakrájenou cibuli. Poté do hrnce vhodíme nakrájenou kližku a necháme, dokud nepustí šťávu. Více ve video receptu značky Maso Planá.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Výborný recept, jenom místo předepsaného piva jsem dala polotmavý hořký Královský Klenot z Hradce Králové. Nemá chybu.





Dneska jsem tenhle recept vyzkoušel, je opravdu jednoduchý. Místo guinessa jsem dal černého kozla. Díky.