Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit lososa s citrónem a koprem podle Pohlreicha | recept

Jak připravit lososa s citrónem a koprem podle Pohlreicha | recept

Jak připravit lososa s citrónem a koprem podle Pohlreicha | recept. Co recept na lososa, to mnohdy perla. Podle receptu na lososa od Pohlreicha (Šéf na grilu) budete potřebovat pro 4 lidi 1,2 kg lososa, filet z lososa se upeče na grilu kůží dolů na improvizovaném pekáčku z alobalu. Poté lososa Zdeněk Pohlreich dochucuje marinádou z másla a česneku, citrónem a bylinkami.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak grilovat lososa i jiné ryby
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak udělat grilovaného lososa | recept
Jak udělat grilovaného lososa | recept
Jak udělat grilovaného lososa | recept. Lahůdka, která se na našich stolech objevuje čím dál tím častěji. Losos je univerzální ryba, která chutná jak…