Jak připravit štědrovečerního kapra a bramborový salát tak, aby chutnalo všem
Vůně kapra smaženého na másle, křupavá strouhanka, bramborový salát s majonézou a kyselými okurkami – to vše tvoří nezaměnitelnou atmosféru českých Vánoc. Každá rodina má svůj osvědčený recept a drobné tajemství, které dělá jejich štědrovečerní večeři jedinečnou. Přesto se základní principy nemění: čerstvý kapr, poctivý salát a klidná, slavnostní chvíle u jednoho stolu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit filé na vánoční stůl: jednoduchý, ale výborný recept
Filé bývá během Vánoc někdy opomíjené – přitom jde o lehčí a svěží alternativu k tradičnímu smaženému kaprovi. Dá se připravit rychle, chutně a ve sla…
Jak připravit kapra na černo? Tato alternativa svatomartinské husy vás nadchne
Svátek svatého Martina si většina z nás spojuje s pečenou husou, knedlíky a zelím. Jenže ne každý měl v minulosti na takovou hostinu prostředky – a ne…
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept. Jak uvařit tradiční štědrovečerní polévku by měla vědět každá hospodyňka. Není to tak složité, a i…
Jak připravit šunkové závitky v aspiku | recept
Recept na šunkové závitky v aspiku. Šunkové rolky v rosolu. Kdo je má rád, nemůže se jich nikdy přejíst. Ale tato lahůdka není právě levná. Máme-li ke…
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod. Většina z nás dává přednost při nákupu rybám již vykuchaným a případně naporcovaným. Jak si ale p…




