Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit variaci Cordon bleu z mletého vepřového masa | recept

Jak připravit variaci Cordon bleu z mletého vepřového masa | recept

Jak připravit variaci Cordon bleu z mletého vepřového masa | recept. Abyste si pochutnali, je bezpodmínečně nutné tento pokrm připravovat z kvalitního mletého masa. Pokud se rozhodnete, stejně jako já, pro vepřové, zkuste se poptat po mase z přeštického černostrakatého prasete. Jeho maso obsahuje nitrosvalový tuk a proto je šťavnaté s výbornou chutí. Mletý plněný řízek na způsob Cordon bleu se tradičněji zhotovuje z telecího masa nebo ze směsi vepřového a hovězího při zachování stejného postupu. Máte tedy na výběr a je jen na vás, jaké maso zvolíte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.