Jak se vyznat mezi „éčky“ a jak upéct vesnický koláč | recept
01. Červenec 2012
Při prvním pohledu na etikety výrobků se možná leknete, kolik "éček" výrobky obsahují. Éčka můžeme rozdělit do tří základních druhů - konzervanty, antioxidanty a emulgátory. K čemu slouží? A věděli jste, že ne všechna éčka v potravinách jsou škodlivá? Nakonec nás profesionální kuchař Jiří Dolenský seznámí s receptem na zapečený vesnický koláč.
Varování
Video obsahuje product placement.
Další zajímavé články
Jak nám prospívá superpotravina goji
Goji je plod asijské rostliny kustovnice čínské. Goji se řadí mezi superpotraviny. Díky svým vlastnostem získává goji i u nás stále větší oblibu.
Jak upéct borůvkový koláč s drobenkou | recept
Jak upéct borůvkový koláč s drobenkou | recept. Přinášíme recept na bleskový borůvkový koláč s drobenkou. Tlačí nás čas a hosté už málem zvoní. A v le…
Jak využít k léčbě brusinky | rady
Jak využít k léčbě brusinky | rady. Brusinky mají široké využití v kuchyni, používají se v řadě receptů. Jedí se čerstvé i sušené, v kompotech i šťává…
Jak vytvořit dětská jídla, která vypadají, jako zvířátka?
Děti milují jednoduchá a zábavná jídla, která jsou barevná a snadno se jí rukama. Proč jim na Den dětí neudělat barevné jednohubky? Zpravidla není pot…
Jak správně kombinovat víno a pokrmy
Dobře zvolené víno může výrazně podtrhnout chuť jídla – a naopak. I když neexistuje jeden univerzální návod, existují jednoduché principy, které vám v…
Diskuze k videu