Jak se vyznat mezi „éčky“ a jak upéct vesnický koláč | recept
01. Červenec 2012
Při prvním pohledu na etikety výrobků se možná leknete, kolik "éček" výrobky obsahují. Éčka můžeme rozdělit do tří základních druhů - konzervanty, antioxidanty a emulgátory. K čemu slouží? A věděli jste, že ne všechna éčka v potravinách jsou škodlivá? Nakonec nás profesionální kuchař Jiří Dolenský seznámí s receptem na zapečený vesnický koláč.
Varování
Video obsahuje product placement.
Další zajímavé články
Jak nám prospívá superpotravina goji
Goji je plod asijské rostliny kustovnice čínské. Goji se řadí mezi superpotraviny. Díky svým vlastnostem získává goji i u nás stále větší oblibu.
Jak upéct borůvkový koláč s drobenkou | recept
Jak upéct borůvkový koláč s drobenkou | recept. Přinášíme recept na bleskový borůvkový koláč s drobenkou. Tlačí nás čas a hosté už málem zvoní. A v le…
Jak upéct listový koláč se sušeným ovocem a tvarohem
Jak upéct listový koláč se sušeným ovocem a tvarohem | recept na rychlý a jednoduchý koláč z listového těsta s ovocem. S tímto koláčem si milovní…
Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace…
Jak uvařit rajčatovou polévku s čočkou
Jak uvařit rajčatovou polévku s čočkou | recept na rajčatovo-čočkovou polévku. Rajčatová polévka s čočkou? Nebo čočková polévka s rajčaty? J…
Diskuze k videu