Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se vyznat mezi „éčky“ a jak upéct vesnický koláč | recept

01. Červenec 2012

Při prvním pohledu na etikety výrobků se možná leknete, kolik "éček" výrobky obsahují. Éčka můžeme rozdělit do tří základních druhů - konzervanty, antioxidanty a emulgátory. K čemu slouží? A věděli jste, že ne všechna éčka v potravinách jsou škodlivá? Nakonec nás profesionální kuchař Jiří Dolenský seznámí s receptem na zapečený vesnický koláč.

Varování

Video obsahuje product placement.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak nám prospívá superpotravina goji
Goji je plod asijské rostliny kustovnice čínské. Goji se řadí mezi superpotraviny. Díky svým vlastnostem získává goji i u nás stále větší oblibu.
Jak připravit kuřecí plátky v chipsech
Jak připravit kuřecí plátky v chipsech | recept na řízky obalované v bramborovoých lupíncích. „Zdravé nebo nezdravé“? Těžko říct. Rozhodně ale výborné…
Jak upéct ořechové trojhránky
Jak upéct ořechové trojhránky | recept na ořechový moučník. Chuť sladších, jemně zkaramelizovaných ořechů v kombinaci s pikantnější marmelád…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.