Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si poradit se zcukernatělým medem | rady a tipy

Jak si poradit se zcukernatělým medem | rady a tipy

Jak si poradit se zcukernatělým medem | rady a tipy. Přinesli jste si domů med a začal tuhnout neboli cukernatět? Nebojte, je to úplně běžné a rozhodně to ničemu nevadí, kvalita medu se tím nezhorší. Na první pohled může někoho napadnout, že se do stáčeného medu přidává cukr, a proto tak rychle houstne. Opak je však pravdou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak se vaří káva v džezvě
Jak se vaří káva v džezvě
Jak se vaří káva v džezvě | rady a tipy. Ráno nasypeme poslepu do šálku trochu mleté kávy, zalijeme ji vroucí vodou z rychlovarné konvice a je hotovo.…
Jak na želé z kiwi | recept
Jak na želé z kiwi | recept
Želé z kiwi | recept. Kiwi je u nás v zimě poměrně snadno dostupné ovoce. Jeho cena sice nenahrává mohutné konzumaci, ale jak se říká, na zdraví…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.