Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat bramboráčky s česnekovo-bylinkovou čepičkou | recept

Jak udělat bramboráčky s česnekovo-bylinkovou čepičkou | recept

Jak udělat bramboráčky s česnekovo-bylinkovou čepičkou | recept. Bramboráky, vošouchy, cmunda – různé krajové názvy, existuje jich určitě spousta, ale všechny mají shodnou indícii, chutnají výtečně. Pokud je doma více strávníků, je to trochu náročnější vzhledem k přípravě a smažení bramboráčků. Ale pochutnání je zaručeno. Obohaťte klasické bramboráky o bylinkovou omáčku s česnekem, budou ještě chutnější a pikantnější.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Miroslav (neověřeno) | St, 05/07/2014 - 19:12

Super pochoutka mohu pouze doporučit !!!

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.