Jak udělat brambory přelité máčankou a závin z listového těsta s červenou řepou | recepty
Šéfkuchaři z pořadu Jak šmakuje Moravskoslezsko? Mirek Horák a Tomáš Smoček představují dva jednoduché a rychlé recepty z moravskoslezské kuchyně: brambory přelité "máčankou" a štrúdl, respektive slaný závin z listového těsta plněný červenou řepou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak z quinoy připravit zdravý salát s řepou, jablkem a rozinkami | recept
Jak z quinoy připravit zdravý salát s řepou, jablkem a rozinkami | recept. Při pohledu na výčet surovin se možná zaleknete, co je vlastně…
Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace…
Jak na batátové chipsy | recept
Batátové chipsy | recept. Batátové chipsy se skvěle hodí k večernímu zobání, namísto kupovaných smažených brambůrků, křupek, tyčinek. Batáty vyni…
Jak uvařit polévku z červené řepy a řapíkatého celeru s pestem | recept
Polévka z červené řepy a řapíkatého celeru s pestem | recept. Variací na zeleninové polévky je opravdu hodně, vlastně záleží na vaší fantazii a chuti.…
Jak uvařit hráškovo-bramborové pyré | recept
Hráškovo-bramborové pyré | recept. Tipů na dětská jídla není nikdy dost. Následující recept je důkazem, že pro děti je nejlepší volit jednoduché pokrm…