Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat brambory přelité máčankou a závin z listového těsta s červenou řepou | recepty

25. Červenec 2014

Šéfkuchaři z pořadu Jak šmakuje Moravskoslezsko? Mirek Horák a Tomáš Smoček představují dva jednoduché a rychlé recepty z moravskoslezské kuchyně: brambory přelité "máčankou" a štrúdl, respektive slaný závin z listového těsta plněný červenou řepou.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…