Jak udělat brambory přelité máčankou a závin z listového těsta s červenou řepou | recepty
09. Říjen 2020
Šéfkuchaři z pořadu Jak šmakuje Moravskoslezsko? Mirek Horák a Tomáš Smoček představují dva jednoduché a rychlé recepty z moravskoslezské kuchyně: brambory přelité "máčankou" a štrúdl, respektive slaný závin z listového těsta plněný červenou řepou.
Další zajímavé články
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept. Zapékací mísa plná jemných brambor, intenzivních sušených hub a aromatického sýru, kt…
Jak připravit šulánky s perníkovou omáčkou ze švestkových povidel | recept
Jak připravit šulánky s perníkovou omáčkou ze švestkových povidel | recept. Šišky, škubánky či šulánky. Tolik oblíbené, tradiční a české. Jednoduché,…
Jak z quinoy připravit zdravý salát s řepou, jablkem a rozinkami | recept
Jak z quinoy připravit zdravý salát s řepou, jablkem a rozinkami | recept. Při pohledu na výčet surovin se možná zaleknete, co je vlastně…
Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace…
Jak na batátové chipsy | recept
Batátové chipsy | recept. Batátové chipsy se skvěle hodí k večernímu zobání, namísto kupovaných smažených brambůrků, křupek, tyčinek. Batáty vyni…
Diskuze k videu