Jak udělat brambory přelité máčankou a závin z listového těsta s červenou řepou | recepty
09. Říjen 2020
Šéfkuchaři z pořadu Jak šmakuje Moravskoslezsko? Mirek Horák a Tomáš Smoček představují dva jednoduché a rychlé recepty z moravskoslezské kuchyně: brambory přelité "máčankou" a štrúdl, respektive slaný závin z listového těsta plněný červenou řepou.
Další zajímavé články
Jak na batátové chipsy | recept
Batátové chipsy | recept. Batátové chipsy se skvěle hodí k večernímu zobání, namísto kupovaných smažených brambůrků, křupek, tyčinek. Batáty vyni…
Jak uvařit hráškovo-bramborové pyré | recept
Hráškovo-bramborové pyré | recept. Tipů na dětská jídla není nikdy dost. Následující recept je důkazem, že pro děti je nejlepší volit jednoduché pokrm…
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporuč…
Jak zavařit hrušky v medu | recept
Jak zavařit hrušky v medu | recept. Domácí kompoty se hodí mít v zásobě ve sklepě nebo spíži. V zimě je využijete na výborné koláče, dezerty nebo…
Jak upéct zdravé dýňové košíčky | recept
Jak upéct zdravé dýňové košíčky | recept. Dýňové košíčky (neboli cupcakes) představují velmi zdravý a chutný dezert připravený z dýňového pyré. Po upe…
Diskuze k videu