Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat bryndzové halušky | recept

Jak udělat bryndzové halušky | recept. Vynikající bryndzové halušky pro celou rodinu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

MV (neověřeno) | Pá, 06/06/2014 - 14:06

K Hančinu komentáři: Bryndza je odjakživa BRYNDZA. Název brynza je počeštěný paskvil. Pokud se tomu nějaký farmář pousměje, půjdu nakupovat jinam. A k receptu - je trochu strohý (chce to brambory staré nejlépe typu C, množství mouky se spíše odhaduje než navažuje), já sám používám polohrubou mouku, ale jinak je tohle jeden z receptů, jehož autor neředí (na rozdíl od hamižných restauratérů, kteří chtějí naředěním bryndzy víc vydělat) bryndzu zakysanou smetanou, případně ještě horšími ingrediencemi (tavený sýr, pomazánkové máslo...), ani nesype na hotové halušky petrželku (i když trochu pažitky snad snesou). Takže v tomto případě palec nahoru.

marian (neověřeno) | So, 10/31/2015 - 11:50

My davame hrubou mouku a uvarene halusky dame na sitko a oplachujeme cistou vodou.Potom dame Bryndzu a polejeme usmazenou slaninou.(špekem).

Další zajímavé články

Jak udělat citronové kuře | recept
Jak udělat citronové kuře | recept. Lehké, prosté a výborné. Jak udělat citronové kuře? Postupujte podle mého receptu, se kterým se při přípravě kuřet…
Jak udělat filipínské kuře | recept
Jak udělat filipínské kuře | recept. Netradiční úprava kuřete, ale jistě výborná. Tak to je filipínské kuře, které do vaší domácnosti přinese i trochu…
Jak udělat čínskou marinádu | recept
Jak udělat čínskou marinádu | recept. Marinády jsou neoddělitelnou částí každého grilování. Zkuste dnes něco netradičního. Čínská marináda je vhodná p…