Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat chutnou haši z vařené slepice | recept

Jak udělat chutnou haši z vařené slepice | recept. Slepičí vývar je příjemné zpestření rodinného jídelníčku a ve většině případů má své pevné místo. Vývar ze slepice je chutný a výživný, při nachlazení jej nabízíme horký jako součást domácí léčby. A jak využít maso ze slepice? Určitě je dobré v polévce, ale dá se upravit na mnoho vynikajících způsobů. Jedna z variant může být pikantní hašé. Zkuste si ji připravit a ochutnejte, jak je skvělá, nedá moc práce.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit španělskou paellu
Paella je španělský pokrm připravovaný z rýže, šafránu, zeleniny a dalších ingrediencí – blízko moře se používají nejčastěji mořské plody, ve vni…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.