Jak udělat chutnou haši z vařené slepice | recept
Jak udělat chutnou haši z vařené slepice | recept. Slepičí vývar je příjemné zpestření rodinného jídelníčku a ve většině případů má své pevné místo. Vývar ze slepice je chutný a výživný, při nachlazení jej nabízíme horký jako součást domácí léčby. A jak využít maso ze slepice? Určitě je dobré v polévce, ale dá se upravit na mnoho vynikajících způsobů. Jedna z variant může být pikantní hašé. Zkuste si ji připravit a ochutnejte, jak je skvělá, nedá moc práce.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept
Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept. Dnes se sice v jídelníčku uplatňuje především kuře, avšak není na škodu obč…
Jak připravit slepici na paprice | recept
Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jí…
Jak si vyrobit poctivé, voňavé a šťavnaté klobásy u sebe v kuchyni
Výroba domácích klobás je překvapivě snadná a hlavně - máte pod kontrolou kvalitu surovin, množství soli i koření. Výsledkem jsou klobásky, které chut…
Jak připravit maso na dýni Hokkaidó? Výživné jídlo, jednoduché a plné chuti
Dýně hokkaidó je nejen krásně oranžová a příjemně nasládlá, ale také velmi univerzální. Skvěle se hodí k masu – přirozeně ho zjemní, dodá mu šťavnatos…
Jak na pravou českou grilovačku: netradiční přílohy a osvěžující koktejly nejen pro tatínky i chlapy
Grilovačka je skvělou příležitostí, jak strávit čas s rodinou a oslavit Den otců nebo jen tak společné chvíle. A protože každý pravý chlap ocení dobré…





