Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat cizrnovou pomazánku | recept

Cizrnová pomazánka je pro mnoho z nás neznámou pomazánkou. Jste gurmáni, kteří okusí od obilovin téměř vše, od kuskusu až po jáhly, pohanku či kroupy? Zkuste i cizrnu, když se dobře okoření, vznikne zajímavá chuť. S česnekem a exotickou kurkumou vás jistě osloví. Další pomazánka, která se hodí na celozrnné pečivo. Určitě jste jí dlouho hledali a konečně našli. Pojďme se podívat na její jednoduchou přípravu. Suroviny, které si připravíte na výrobucizrnové pomazánky, dejte do šálků nebo misek. Kvalitní příprava vám zajistí rychlejší průběh a pomazánku tak budete mít za pár minut hotovou. Jediné, co by vás mohlo zdržet je to, že se cizrna musí uvařit. To si můžete udělat den předem a nechat ji v lednici.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na luštěninové pomazánky | recept
Luštěninové pomazánky | recept. Luštěniny jsou bohužel velmi opomíjené v našich běžných jídelníčcích. Jsou poměrně kvalitním zdrojem rostlinných bílko…
Jak udělat masovou pomazánku | recept
Jak udělat masovou pomazánku | recept. Masová pomazánka je lákadlem pro mnohé z nás. A proč nám tak chutná? Je to tím, že je šťavnatá, není suchá a ob…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.