Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí aspikové misky | recept

Aspikové misky | recept a postup na aspikový dort. Jelikož s manželem milujeme aspik a cena za takovou mističku je celkem vysoká, vyplatí se mi udělat si aspikové mističky doma. Práce s aspikem není nic složitého. Důležité je mít fantazii a suroviny rozvrhnout tak, aby na první pohled lahodily oku. Vždy dám pár aspikových misek na ochutnání tchánovi, který je znalec a kvalitu ocení. Jak připravit aspikové misky a aspikový dort vám poradí můj následující recept.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Není to bramborový salát, ale vlašský salát a pokud jste nevyzkoušela, tak se vám to možná divné zdát může. Pokud vyzkoušíte, tak zjistíte, že salátek je výborný.

No, divná je otázka i odpověď. Takovéhle výrobky se jedí bezprostředně po dohotovení,aspik tedy druhý den když zatuhne. Máte v tom majonézový salát,krájenou šunku,půlené vejce... To všechno se kazí i v lednici. Nebo byste si obchodě koupili a snědli týden starou aspikovou misku?Že Vašim miskám po týdnu nic nebylo,tak to jste měli štěstí.Mirka

teufel (neověřeno) | So, 10/03/2015 - 07:47

Mě se zdá zase divné, svařovat mouku s mlékem do bramborového salátu, přísahám, že jsem o tom ještě v životě neslyšela.

k v (neověřeno) | St, 04/22/2015 - 11:25

Dobrý den
Mužů vědět jak dlouho Aspik Miska vydrží v lednici??

Jitule | St, 04/22/2015 - 12:23

Dobrý den. Misky jsme měli v lednici týden a nic jim nebylo. Když je aspik alespoň 0,5cm nad, tak je to ok. ;)

Doufám, že nejste tak naivní a nevěříte, že každé ráno v obchodě vymění včerejší aspiky za nové, které v noci rychle vyrobili.
Na netu najdete, že 7 dní je úplně normální. Zapomínáte, že tou želatinou (někdo dává vývar s želatinou) jaksi lehce zakonzervujete. Kde není vzduch, je trvanlivost delší

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.