Jak si udělat kuřecí játra na majoránce podle Pohlreicha | recept
01. Červenec 2012
Kuřecí játra na majoránce – recept podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Kuřecí játra na majoránce – to je bleskovka, tedy rychle a snadno připravené jídlo, podmínkou úspěchu jsou čerstvá kuřecí játra. Zdeněk Pohlreich vás provede přípravou kuřecích jater.
Další zajímavé články
Jak udělat kuřecí játra na cibulce | recept na kuřecí játra jako minutka
Kuřecí játra jako minutka – kuřecí játra na cibulce – recept. Drůbeží játra jsou oblíbeným jídlem, nejen proto, že jsou levná, rychle tepelně připrave…
Jak uvařit pálivé kuře s ananasem | recept
Pálivé kuře s ananasem | recept. Kuřecí maso se v české kuchyni využívá pořád více. Má příznivé nutriční složení, je lehce stravitelné a snadno a rych…
Jak upéct kuře netradičně | recept
Pečené kuře | recept. Dnešní recept na pečené kuře je velmi snadný a nenáročný na suroviny. Přesto je však neuvěřitelně chutný. Netradiční spojení jab…
Jak upéct kuře s jáhlovou nádivkou | recept na nadívané kuře
Jak upéct kuře s jáhlovou nádivkou | recept na nadívané kuře. Dnešní recept na kuře s jáhlovou nádivkou pochází ze staročeské kuchyně. Dříve se jáhly…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné,šw a proto se výborně…
Diskuze k videu