Jak udělat maďarský perkelt z vepřového masa | recept
Vepřový perkelt | recept. Připravit maďarskou národní specialitu – perkelt (pörkölt) není nijak složité. Stačí dodržet recept a technologii, použít kvalitní suroviny a věnovat vaření péči. A rovněž čas, protože maďarský perkelt není žádná minutka, ať se připravuje z jakéhokoliv druhu masa. Když do vaření perkeltu nevnášíme žádné „inovace”, výsledek se musí dostavit. Nabízíme recept na vepřový perkelt (pörkölt), jak se vaří v Maďarsku a v jižních oblastech Slovenska.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit variaci na kološvárské zelí | recept
Variace na kološvarské zelí | recept. Následující recept se zelím je z kategorie jídel z jednoho hrnce. Ale netěšte se dopředu, nádob je potřeba mnohe…
Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept. Řecká kuchyně je založena na čerstvých ingrediencích a značném množství zeleniny a bylinek. Pravá řecká musaka je toho důk…
Jak připravit citronové kuře s orzo rýží podle Nigelly Lawson | recept
Jednoduché jídlo z jednoho hrnce podle známé anglické autorky kuchařek Nigelly Lawson vás příjemně překvapí vyváženou pikantní chutí. Nigella měla něk…
Jak uvařit ostré špagety s cuketou a salámem | recept
Ostré špagety s cuketou a salámem | recept. Následující recept patří k našemu rodinnému stříbru. Jedná se o variaci na rajčatovou omáčku na špagety. P…
Jak připravit exoticky laděný arašídový Satay dip | recept
Tento delikátní dip japonského stylu je neuvěřitelně elegantním spojením mnoha exotických, chuťově výrazných a velice různorodých ingrediencí, které p…