Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pečená kuřecí křidélka Kuej-Fej | recept

18. Listopad 2012

Ochutnejte dalekou Asii. Pečená kuřecí křidélka Kuej-Fej zaručeně připomenou vůni Orientu. V hlavní roli tohoto receptu na kuřecí křidélka jsou kromě kuřecích křidélek sójová omáčka a sardelová pasta. Kuřecí křidélka v této úpravě chutnají výborně. Vyzkoušejte sami.

Co je potřeba

16 kuřecích křidélek
3 lžíce sójové omáčky
sůl
pepř
šálek oleje
1 menší cibule
2 lžičky sardelové pasty
půl litru masového vývaru
1 lžička škrobu

1
Kuřecí křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně osolíme a opepříme.
2
Kuřecí křidélka poté smažíme je v rozpáleném oleji asi čtvrt hodiny.
3
Na jiné pánvi osmahneme na oleji nakrájenou cibuli.
4
Vložíme kuřecí křidélka, sardelovou pastu, zbytek sójové omáčky a vývar.
5
V troše vody rozmícháme škrob a zahustíme.
6
Kuřecí křidélka v úpravě Kuej-Fej podáváme se zeleninou a rýží.
Autor: KJersey
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Pro nejlepší křidélka už nemusíte do fastfoodu, ale můžete si je připravit doma. Ukážu vám v mém receptu, jak udělat medová křidélka s chilli. Dobrota…
Obrázek není k dispozici
Pusťte se do vaření, snadnější to nikdy nebylo. Potřebujeme kuřecí maso a s ním uděláme zázraky - stejně jako v asijské kuchyni. Recept jsem pojmenova…