Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat plundrované těsto | recept

Jak udělat plundrované těsto | recept

Jak udělat plundrované těsto | recept. Plundrované nebo také překládané těsto je dítě kynutého a listového těsta. Popíši vám svůj recept na plundrované těsto, díky kterému si těsto můžete udělat sami doma. Pojďme na to!

Diskuze k článku

Přidat komentář

romuna (neověřeno) | So, 02/25/2012 - 08:36

Dobrý den,s tím mlékem na plundrované těsto jste se asi spletli,protože když dáte 250ml na 250g mouky,tak vznikne docela řídké těsto a píše se tam,že těsto má být tužší než na buchty,takže mléka bych dala asi tak 100ml.
Díky Romuna

Mirkam (neověřeno) | Ne, 04/12/2015 - 18:32

Ja mam super francouzsky recept na croissanty (from Chef Rachida), ale zadna zloutka do testa nejdou.
Nemate tam chybu? A myslim, ze tam mate zbytecne moc mleka.

Další zajímavé články

Jak upéct Šumavský povidloň | recept
Jak upéct Šumavský povidloň | recept
Zákusky z odpalovaného těsta chutnají dětem i dospělým. A nemusejí to být jen věnečky, větrníky či banánky. Na dovolené na Šumavě jsem se setkala se z…