Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat rib eye steak s portobellem | recept

Rib eye steak je hovězí steak ze žaberní části. Ve Spojených státech amerických se termín rib eye steak používá pro steak s zbavený kosti. S neznámými pojmy, jako je rib eye steak nebo portobello vám při vaření pomůže šéfkuchař z pořadu Co bude dnes k večeři. Naučte se dělat doma rib eye steak podle těchto rad.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zpracovat a uchovat houby
Houby jsou zvláštním a voňavým darem přírody. Tento každoročně relativně krátkodobý dar lesa se lidstvo od pradávna snažilo uchovat tak, aby byl použi…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.