Jak udělat velikonoční nádivku z rohlíků a mletého masa | recept
Na tuto velikonoční nádivku z rohlíků se zpracuje vepřové mleté maso. Jak začít? Nakrájené rohlíky v míse promícháme s rozšlehanými vejci v mléce, necháme odpočinout a nakonec vmícháme nasekanou petrželku nebo pažitku a zbylé suroviny. Masovou nádivku pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 45 minut. Podáváme jako samostatný pokrm.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak upéct nádivku na Velikonoce | recept
 Velikonoční nádivka | recept. Velikonoční nádivka se podávala na Bílou sobotu k obědu. Nádivka má mnoho krajových názvů, např. sekanice nebo hlavička.…
 Jak upéct velikonoční mazanec | recept
 Jak upéct velikonoční mazanec | recept. Dozlatova vypečený, posypaný mandlemi a uvnitř báječně žluťoučký. Přesně tak by měl vypadat správně upečený ma…
 Jak připravit minutku z vepřového masa
 Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
 Jak udělat domácí zabíjačkový prejt | recept
 Návod na výrobu domácího prejtu | recept. Co se týká domácí přípravy prejtu – spíš než přesný recept nám poslouží pochopit podstatu prejtu. Proto…
 Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept
 Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept. Poctivý kus vepřového masa potřený kořeněnou balzamikovou marinádou a následn…



