Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct anýzové cukroví – voňavá klasika, která potřebuje čas

anýzové sušenky

Anýzové cukroví patří k nejstarším druhům vánočního pečiva. Jeho vůně připomíná staré časy, kdy se peklo z jednoduchých surovin a bez másla, ale s dávkou trpělivosti a lásky. Typická, lehce lékořicová chuť anýzu dává těmto sušenkám zvláštní kouzlo – a kdo ho jednou ochutná, nezapomene.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct anýzové sušenky | recept
Jak upéct anýzové sušenky | recept
Anýzové sušenky recept. Anýzové sušenky jsou netradičním velmi aromatizovaným zákuskem s příjemnou kořeněnou chutí. Kromě své nezaměnitelné chuti potě…
Jak pěstovat anýz | rady
Jak pěstovat anýz | rady
Jak pěstovat anýz | rady. Anýz má aromatickou nasládlou vůni, hojně se používá v kuchyni i jako domácí léčebný prostředek. K léčebnému užití se anýz u…
kvasnicové cukroví
Jak na tradiční kvasnicové cukroví
Možná si pamatujete, jak se u babičky na vále kynulo těsto a okna se mlžila teplem i vůní másla, vanilky a droždí. Kvasnicové cukroví je přesně takové…