Jak upéct borůvkový cheesecake | recept
Cheesecake je původně americký koláč, který se v našich končinách již poměrně zabydlel a lze se s ním setkat v nejedné cukrárně. Základem cheesecaku je sušenkové těsto, na němž spočívá „sýrový“ krém. Sladké sušenky jsou tak doplněny krémem z čerstvého sýra, který se běžně využívá spíše k přípravě slaných pokrmů než na pečení sladkých moučníků. V tomto receptu je pak klasická chuť cheesecaku doplněná o borůvkovou omáčku, která tvoří nejen zajímavou chuť, ale zároveň celkový dojem i esteticky podtrhuje. Pojďme si tedy společně upéct cheesecake.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak upéct strouhaný kakaový koláč | recept
 Strouhaný kakaový koláč | recept. Tento koláč jistě ocení především milovníci tvarohu, díky němuž je koláč lehký a nadýchaný. Nadýchanost zajišťuje sn…
 Jak upéct prolévaný koláč se šlehačkou | recept
 Prolévaný koláč se šlehačkou | recept. Tento dezert původně pochází ze Španělska, ale neznamená to, že na jeho přípravu potřebujete cizokrajné surovin…
 Jak upéct bezlepkové borůvkové řezy | recept
 Bezlepkové borůvkové řezy | recept. Pokud si chcete připravit chutný moučník z lesních nebo kanadských borůvek v bezlepkové variantě, u…
 Jak připravit boží milosti | recept
 Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
 Jak upéct, tak trochu klasický, ale i tak trochu nevšední žmolenkový koláč z máslového těsta, mléčného krému a podušených jablek
 Kombinace mléčného krému a šťavnatých podušených jablek na vláčném máslovém těstě přemění klasický žmolenkový koláč ve fantasticky vláčný, šťavnatý a…




