Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct borůvkový cheesecake | recept

Cheesecake je původně americký koláč, který se v našich končinách již poměrně zabydlel a lze se s ním setkat v nejedné cukrárně. Základem cheesecaku je sušenkové těsto, na němž spočívá „sýrový“ krém. Sladké sušenky jsou tak doplněny krémem z čerstvého sýra, který se běžně využívá spíše k přípravě slaných pokrmů než na pečení sladkých moučníků. V tomto receptu je pak klasická chuť cheesecaku doplněná o borůvkovou omáčku, která tvoří nejen zajímavou chuť, ale zároveň celkový dojem i esteticky podtrhuje. Pojďme si tedy společně upéct cheesecake.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.