Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct dvoubarevné sachr řezy | recept

Jak upéct dvoubarevné sachr řezy | recept

Jak upéct dvoubarevné sachr řezy | recept. Sachr je oblíbený rakouský moučník. Piškotový korpus je obohacen čokoládou a promazán meruňkovou marmeládou, navrch patří čokoládová poleva. Výhodou je, že nepotřebujete vynakládat energii ani čas na přípravu složitých krémů. Sachr se skvěle hodí i na vánoční stůl, vydrží dlouho a po rozležení je ještě lepší. Zkuste si ho připravit poněkud netradičně s bílou čokoládou v piškotovém korpusu a ve formě řezů.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit Boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.