Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct jablečný štrúdl s vlašskými ořechy | recept

Štrúdl nebo závin, známá a oblíbená česká i slovenská klasika, která nezklame ve dnech svátečních ani všedních. Pod tímto názvem si většinou představíme štrúdl s jablky, ale protože rádi experimentujeme, děláme také štrúdl s tvarohem, mákem, s různými povidly, který má stejné kvality a výtečnou chuť. Ale je nás mnoho, kteří si nedovedeme sváteční a tedy i vánoční stůl představit bez výborného štrúdlu s jablky, vonícího skořicí s extra dávkou ořechů. Pro vás, kteří jste ještě štrúdl nepekli, zkuste jej s námi. Těsto je skutečně jednoduché a vše ostatní zvládnete také snadno.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct jablečný závin | recepty
Z těchto tří receptů na jablečný závin si určitě vyberete! Jak je jedlíkům známo, jablečný závin je velmi oblíbený moučník připravovaný především na p…
Jak udělat náplně do závinů | recept
Jak udělat náplně do závinů | recept. Když babička v neděli dala na stůl bílý ubrus a na něj vytáhla těsto, které zakrývalo celý stůl, těsto přes kter…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.