Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct jablečný štrúdl s vlašskými ořechy | recept

Jak upéct jablečný štrúdl s vlašskými ořechy | recept

Štrúdl nebo závin, známá a oblíbená česká i slovenská klasika, která nezklame ve dnech svátečních ani všedních. Pod tímto názvem si většinou představíme štrúdl s jablky, ale protože rádi experimentujeme, děláme také štrúdl s tvarohem, mákem, s různými povidly, který má stejné kvality a výtečnou chuť. Ale je nás mnoho, kteří si nedovedeme sváteční a tedy i vánoční stůl představit bez výborného štrúdlu s jablky, vonícího skořicí s extra dávkou ořechů. Pro vás, kteří jste ještě štrúdl nepekli, zkuste jej s námi. Těsto je skutečně jednoduché a vše ostatní zvládnete také snadno.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct jablečné řezy | recept
Jak upéct jablečné řezy | recept
Recept na jablečné řezy. Jablečné řezy jsou zákusek, kterého nesníme najednou velké množství. Připravujeme jej jako „sváteční“ mls. Příprava jablečnýc…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.