Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct krůtí řízky v jogurtovo-sýrové strouhance | recept

Jak upéct krůtí řízky v jogurtovo-sýrové strouhance | recept

Krůtí řízky v jogurtovo-sýrové strouhance | recept. Kdo by neměl rád řízky, toužíte-li však občas tradiční pokrm něčím oživit, zkuste řízky podle následujícího receptu. Jejich velkou výhodou je, že se pečou v troubě jen s minimem tuku. Tyto řízky jsou tedy rozhodně zdravější a především odlehčenější než klasické řízky. Jogurtová marináda zajistí masu šťavnatost a křehkost, díky sýru a strouhance navíc budou na povrchu krásně křupavé. Nejraději máme kombinaci s krůtím masem, je jemné a přitom není tolik suché jako kuřecí prsa.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.