Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kuře na pivu s nádivkou ze zelí a hub

Jak upéct kuře na pivu s nádivkou ze zelí a hub

Kuře plněné směsí kysaného zelí, hub a ještě podlévané pivem? Domníváte se, že tato kombinace ingrediencí je trochu „divoká“? Ano, máte pravdu, také jsem (při čtení receptu v hodně starém časopise) pochybovala. Nicméně ráda v kuchyni zkouším nové věci a tento pokrm mě vyloženě lákal. Maso chutnalo klasicky, ale nádivkou mě nadchla a moc chutnala. Jídlo se doporučuje podávat s bramborovým knedlíkem, mně stačilo bez přílohy, jen tak.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kuře s kopřivovou nádivkou
Jak upéct kuře s kopřivovou nádivkou
Kuře s kopřivovou nádivkou | recept. Kuře s nádivkou z kopřiv je typické jarní jídlo. Jeho přípravu si předem naplánujte, budete potřebovat mladé výho…
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept. Vyzkoušela jsem upéct vánočku bez vážení přísad, jen odměřovanými čtvrtlitrovým hrnečkem. Mám ráda přesné dávko…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.