Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct medové bochánky a srdíčka | recept

Jak upéct medové bochánky a srdíčka | recept

Mám je raději než obyčejné perníčky, a proto pro mě na vánočním stole nesmí chybět. Ano, řeč je o medových bocháncích a srdíčkách, které dělávám před vánočními svátky každý rok. Z mouky, vajec, cukru a másla vypracuji jednoduché hladké těsto. A nesmí chybět samozřejmě dobrý med. Medové bochánky zdobím mandlemi, srdíčka slepuji povidly a zdobím čokoládou. Krásné drobné vánoční cukroví potěší na srdci i na jazyku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Eva (neověřeno) | Čt, 11/14/2019 - 03:27

A co udelame s tim 3. vejcem kdyz jedno slepici vejce dame do rendliku, druhe vejce mozna je na potreni a treti ??? V zadani co budeme potrebovat jsou 3 vejce, dle obrazku si myslim, ze v rendliku jsou taky 3 vejce. Takze jak to doopravdy je? Dekuji

Další zajímavé články

Jak upéct kokosky s medem | recept
Jak upéct kokosky s medem | recept
Kokosky s medem | recept. Kokosky jsou oblíbené nejen jako vánoční cukroví, ale mohou se upéct kdykoliv celý rok. Jsou trvanlivé, nenáročné na příprav…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.