Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct medové bochánky a srdíčka | recept

Jak upéct medové bochánky a srdíčka | recept

Mám je raději než obyčejné perníčky, a proto pro mě na vánočním stole nesmí chybět. Ano, řeč je o medových bocháncích a srdíčkách, které dělávám před vánočními svátky každý rok. Z mouky, vajec, cukru a másla vypracuji jednoduché hladké těsto. A nesmí chybět samozřejmě dobrý med. Medové bochánky zdobím mandlemi, srdíčka slepuji povidly a zdobím čokoládou. Krásné drobné vánoční cukroví potěší na srdci i na jazyku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Eva (neověřeno) | Čt, 11/14/2019 - 03:27

A co udelame s tim 3. vejcem kdyz jedno slepici vejce dame do rendliku, druhe vejce mozna je na potreni a treti ??? V zadani co budeme potrebovat jsou 3 vejce, dle obrazku si myslim, ze v rendliku jsou taky 3 vejce. Takze jak to doopravdy je? Dekuji

Další zajímavé články

Jak upéct kokosky s medem | recept
Jak upéct kokosky s medem | recept
Kokosky s medem | recept. Kokosky jsou oblíbené nejen jako vánoční cukroví, ale mohou se upéct kdykoliv celý rok. Jsou trvanlivé, nenáročné na příprav…