Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct měkké marokánky | recept

Marokánky | recept. Marokánky, jak už název napovídá, dorazily na naše sváteční stoly z arabského světa, ale brzy se staly oblíbeným vánočním cukrovím. Naše marokánky s kandovaným ovocem jsou hned měkké a velmi jednoduché na výrobu. Recept na marokánky krok za krokem čtěte níže.

Diskuze k článku

Přidat komentář

To je věc názoru, každý má rád něco jiného. Nám zase chutnají tyto, protože nejsou tvrdé ani po několika dnech a vynikne v nich hodně měkké kandované ovoce

To je věc názoru, každý má rád něco jiného. Nám zase chutnají tyto, protože nejsou tvrdé ani po několika dnech a vynikne v nich hodně měkké kandované ovoce

pojafN (neověřeno) | Pá, 12/18/2015 - 12:47

ve srovnání s marokánkami od Brýdové nebo Kluků v akci mi to přijde jako nebe a dudy - sice měkké, ale je to na škodu, nekřoupou, moc mouky, jsou přeslazené - a žádnou ozdobu na vánočním stole neudělají

K. Pozlerová (neověřeno) | Út, 01/12/2016 - 02:39

Děkuji za zaslanou kuchařku. Recepty jsou výborné. Velikou radost mám z receptu na marokánky. Je mi už 70 roků a jako dítě jsem si je kupovala v Potravinách a měla jsem je velice ráda. Jedna stála 1 Kčs. Určitě je zkusím upéci a tuto pěknou kuchařku přepošlu svým dcerám, dospělým vnučkám i kamarádkám. K. Pozlerová

Další zajímavé články

Jak upéct florentinky | recept
Vánoční cukroví jménem florentinky k nám nejspíše dorazilo ze slunné Itálie. Vzhledově jsou florentinky podobné marokánkám, ale liší se použitými ingr…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.