Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct nadýchanou bublaninu s mraženým ovocem?

Bublanina s mraženým ovocem

Je duben a spousta z nás má v mrazáku stále drobné ovoce z loňské sezony. Ať už vám na zahrádce uzrál černý či červený rybíz, angrešt nebo třeba maliny, vše můžete použít do výborné a snadné bublaniny. Zvládnou ji i větší děti a věřte, že vám bude chutnat nejvíc druhý nebo třetí den po upečení, kdy už bude krásně proležená.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem
Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem
Jak upéct kakaovou bublaninu s ovocem | recept. Recept na bublaninu se hodí vždy, nejen v sezoně čerstvého ovoce. Můžete ji totiž snadno připravit i z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.