Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct netradiční, ale zcela mimořádnou skořicovou bábovku s ořechovou drobenkou

Jak upéct netradiční, ale zcela mimořádnou skořicovou bábovku s ořechovou drobenkou

Drobenka, využívaná spíše jako koláčové zdobení, je v této skořicové bábovce  netradiční náplní, jež svou ořechovou chutí činí z bábovky moučník netradiční a zcela mimořádný. Tedy moučník veskrze zajímavý, ořechovou drobenkou prostoupený a díky propojení se skořicovým těstem i s obzvlášť intenzivní chutí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.