Jak upéct pražmu královskou s grilovanou zeleninou a žampiony | recept
Maso pražmy královské patří mezi nejchutnější a nejšťavnatější masa z ryb. Konzumace pražmy je prospěšná pro lidské zdraví, maso pražmy obsahuje nenasycené mastné kyseliny omega 3, vitaminy skupiny B, vitamin D, selen a také draslík. A protože je maso pražmy královské tučnější, je také ideální pro pečení, na gril a smažení. Kuchař Jakub Škrobánek z Ostravy upravuje pražmu spolu s paprikou, žampiony, cuketou a červenou cibulí. Předem naloženou pražmu si zprudka orestuje na rozpáleném olivovém oleji, maso se zatáhne. Celý recept na pražmu zhlédněte ve videoreceptu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor | recept na rybí karbanátky. Karbanátky z ryb a brambor jsem poprvé připravovala z kapra, kterého ne…
Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku
Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku. Někdo kdysi řekl, že pomazánky vymýšlejí ženy bez fantazie. Nevím, nakolik je tvrz…
Jak udělat pomazánku z bedel, Nivy a tvarohu
Jak udělat pomazánku z bedel, Nivy a tvarohu | recept. Dnešní článek vychází takzvaně na poslední chvíli, dokud je ještě možnost nasbírat si čerstvé h…
Jak upéct obrácený hruškový koláč s rozmarýnem
Jak upéct obrácený hruškový koláč s rozmarýnem | recept na rychlý a jednoduchý koláč z hrušek. Pokud máte k dispozici pár pevných hrušek a snítku…
Jak připravit houby smažené v těstíčku
Jak připravit houby smažené v těstíčku | recept jak zpracovat houby. Houby konečně rostou a možná vás již nebaví příprava houbových řízku v trojo…