Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct preclíky sypané solí a sezamem | recept na slané pečivo

Jak upéct preclíky sypané solí a sezamem | recept na slané pečivo

Jak upéct preclíky sypané solí a sezamem | recept na slané pečivo. Preclíky z kynutého těsta jsou výborné k pivu nebo vínu. Peču je i jen tak, aby bylo přes den něco k zakousnutí, když nás honí mlsná. Když totiž z uvedeného množství upečene 10 kusů preclíků, jsou na povrchu křupavé, uvnitř měkké a pokud je sníte ještě vlažné, chutnají jako rohlíky. Druhý den už jsou tužší. Pokud z těsta vytvoříte dvojnásobný počet kousků (20) a upletete preclíky, jsou křupavé přesně tak, jak má správný preclík k pivu být.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.