Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct roládu z krůtího stehna | recept

Jak upéct roládu z krůtího stehna | recept

Roláda z krůtího stehna | recept. Krůta má několik druhů masa, světlé i tmavé, libové i tučné. Každý druh masa má jinou nutriční hodnotu – bílé maso je méně kalorické a obsahuje méně tuku. Krůta má zhruba 70 % bílého masa. Ale i tmavé krůtí maso má oproti jiným masům nejméně tuku a je lehce stravitelné. Na roládu budete potřebovat horní část krůtího stehna. Celé krůtí stehno v kloubu rozdělíme na dva díly, spodní část využijeme na polévku a horní část na roládu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na krůtí kousky na kari | recept
Jak na krůtí kousky na kari | recept
Krůtí kousky na kari | recept. Jak známo, krůta má devatero mas, proto je velice variabilní při zpracování. Navíc je nepoměrně zdravější než kuře, je…