Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct rychlé kokosky | recept

Možná znáte kokosky připravované vyšleháním vaječného bílku. Tady je ale recept, u kterého nic takového nepotřebujete. Výsledek je trošku tvrdší a většinou chutná hlavně pánské části populace, ale zvládne ho i úplný začátečník. Upečte si vánoční kokosky podle mého receptu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Naďa Marklová (neověřeno) | Čt, 12/18/2014 - 15:20

Moje kokosky prosté vajec a dají se jíst hned !!

Hana Kvapilova (neověřeno) | Čt, 12/17/2015 - 20:02

Vzkaz. Přeji všem pohodové a inspirativní vánoce a posílám pozdrav a díky za recepty a prosím o přímluvu u Jéžíška o nový nootebok, neboť mi na to nemám přístup. Jo a přidat i tiskárnu, aby se to dalo hned tisknout. Zdraví vás HanaKvapil

Další zajímavé články

Jak připravit mátové kuličky | recept
Nepečené mátové kuličky | recept. Nepečené cukroví je velice vděčné, pokud nejste zrovna fandové pečení nebo jen nestíháte v předvánočním shonu, a pře…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.