Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct trhací bylinkový a anglický chléb | recept

Jak upéct trhací bylinkový a anglický chléb | recept

Trhací chléb byl jednou experiment na oslavu narozenin mého manžela. Chtěla jsem zaujmout něčím netradičním. Výsledkem byly domácí trhací chléb s bylinkami a trhací chleba, který jsem po surovinách nazvala jako anglický. Výběr bylinek je ve vaší režii, nám chléb chutná nejvíce s bazalkou. Už při pečení domácího chleba bytem pluje nádech Itálie. A když si odtrhnete první pláteček, vůně a chuť vás okouzlí. Na oslavě všem chlebík chutnal. Od té doby ho i děti požadují také jen tak na svačinku do školy. Podělím se s vámi o oba recepty: trhací bylinkový a anglický chléb.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak doma pěstovat zelené koření | rady
Jak doma pěstovat zelené koření | rady
Jak doma pěstovat zelené koření | rady. V zeleném koření spatřovali naši předkové především zjara záruku dobrého zdraví. I když nás už netrápí jarní ú…
Jak namíchat provensálské koření
Jak namíchat provensálské koření
Jak namíchat provensálské koření | 7 receptů. Léto je nejlepší období roku pro „bylinkové čarování“. Na zahrádkách jsou ke sklizni čerstvé natě voňavé…
Jak dále pěstovat bylinky ze supermarketu | bazalka
Jak dále pěstovat bylinky ze supermarketu
V supermarketech jsou běžně k dostání čerstvé vzrostlé bylinky v malých květináčích, které jsou určeny pro kuchyňské využití. Z takto zakoupených rost…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.