Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit jelení guláš | recept

05. Říjen 2018

K podzimnímu období patří zvěřina. Vyzkoušejte si připravit vynikající jelení guláš na víně, který Vaši kuchyň krásně provoní kořením a svou silnou chutí potěší Váš jazýček. Příprava jeleního guláše je sice časově náročnější, ale jeho chuť za to rozhodně stojí. Postup, jak připravit jelení guláš na víně, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Cuketka.cz.

Co je potřeba

  • 800 g jeleního masa na guláš
  • 400 g cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 300 ml vývaru
  • 200 ml červeného vína
  • 7 snítek tymiánu
  • 2 lžíce sádla
  • 2 lžíce mleté sladké papriky
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • 5 kuliček černého pepře
  • 3 jalovčinky
  • 1 nové koření
  • 1/4 lžičky kmínu
  • sůl
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.