Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct tvarohovo-jablečné řezy

Jak upéct tvarohovo-jablečné řezy | recept jak využít jablka. Vrcholí sklizeň jablek a tak se častěji než jindy v kuchyni zpracovávají plody, které nejsou vhodné ke skladování. Určitě se vám proto bude hodit recept na rychlý a jednoduchý moučník. Řezy jsou hodně tvarohové a šťavnaté, vydržely by dlouho vláčné. Ale většinou zmizí ten samý den, co se pekly. Zkuste je.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jiřina (neověřeno) | So, 10/24/2020 - 08:43

Nevím, zda jsem nepřehlédla, ale nevidím nikde kolik a jaké mouky.

Mirka K. | So, 10/24/2020 - 09:33

Moc se omlouvám, doplněno.

Věra B. (neověřeno) | So, 10/24/2020 - 13:31

Co ten kefír ?

Mirka K. | So, 10/24/2020 - 16:16

Z obrázku bylo patrné, přesto doplněno, děkuji.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.