Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct vepřový bůček klasicky | recept

Pečený bůček recept – návod na klasický pečený – rozpečený bůček. Dobře upečený vepřový bok je pochoutkou spíše „pánskou“, ale v námi nabízené úpravě bude chutnat i zbytku populace. Na chvíli přestaneme počítat kalorie a upečeme si klasicky bůček, který se bude „jen rozpadat“ a na němž si pochutnáme nadvakrát.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak ugrilovat kotlety s rozmarýnem
Léto je v plném proudu a tak mnoho z nás dává přednost rychlým, jednoduchým jídlům na grilu. Grilovat se dá nejen na zahradě, ale třeba i na balkoně v…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.