Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct vínové cukroví | recept

Jak upéct vínové cukroví | recept

Vínové cukroví | recept. Cukroví s přídavkem vína je bleskově rychlé. Nemusí se odležet, může se ihned podávat. Je křehoučké, jemné a chutné. Můžete ho dělat na poslední chvíli nejen na Vánoce, svatby, ale třeba také pro nečekanou návštěvu. Vínové cukroví je totiž nenáročné na suroviny, ze kterých je zhotoveno.Většinou je má každý doma. V receptu je uvedeno bílé víno, vyzkoušela jsem i červené a jde to také! Jen je pak cukroví o trošičku tmavší, ale pod cukrovou posypkou se to stejně schová. Tak přeji dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

eva (neověřeno) | St, 12/09/2015 - 16:01

Léta dělám toto cukroví .Jednou jsem ho našla v časopise.Díky paní Jitce Bílé z Přerova. Je ale jiné: 210 g másla,210g hl.mouky,asi 70ml bílého vína.Krásně naskočí a je křehoučké.Přeji příjemné svátky!!

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.