Přejít k hlavnímu obsahu

Jak usmažit křupavé bramboráky

22. Květen 2011

Recept na bramboráky je snadný. Oloupané brambory najemno nastrouháme na struhadle. Pak nastrouhané brambory zbavíme přebytečné vody. Vložíme vejce, česnek, 200 gramů hladké mouky, špětku drceného kmínu a lžíci majoránky, dále pak pepř a sůl. Rozpálíme olej na pánci a můžeme se pustit do smažení bramboráků.

Co je potřeba

brambory, vejce, pepř, hladká mouka, majoránka, česnek, sůl, drcený kmín a olej na smažení

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.