smažení
Nejnovější články v kategorii
Jak usmažit nové brambory v těstíčku s česnekovou omáčkou | recept. Brambory s česnekovou omáčkou podle tohoto receptu jsou chutným bezmasým oběd…
Jak připravit ovesné placičky s koprem | levný recept. Placičky z ovesných vloček jsem zkusila ze zvědavosti a jen proto, že miluji kopr a nejraději b…
Rychlá večeře, příloha k obědu nebo prostě jen tak na chuť. Tak lze využít zapékané brambory, které si připravíme na oleji na pánvi. Skromný recept ji…
Dostali jste dnes chuť na něco sladkého k obědu? Co takhle připravit si tolik oblíbené smažené vdolečky s povidly, marmeládou či zakysanou smetanou? P…
Dostali jste chuť na něco smaženého? Co takhle usmažit si křupavé cibulové kroužky? Cibulové kroužky jsou vynikající jako příloha nebo pouze jen tak s…
Jak připravit mleté maso se zelenými fazolkami | recept z mletého masa. Pánev s mletým masem a fazolkami je rychlé jídlo z orientální kuchyně. Jako př…
Začíná, alespoň pro nás houbaře, veselejší část roku. Začínají růst první houby a tak vycházka v přírodě často bývá s bonusem ve formě nalezených hub.…
Sekaný řízek s celerem | recept. Sekaný řízek s celerem je způsob, jak nenápadně propašovat tuto, většinou neoblíbenou, zeleninu do jídelníč…
Jak usmažit karbanátky z lesních hub | recept. Houbové karbanátky se dají namíchat ze všech druhů jedlých hub. Záleží na tom, co zrovna v lese najdete…
Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…