smažení
Nejnovější články v kategorii
Začíná, alespoň pro nás houbaře, veselejší část roku. Začínají růst první houby a tak vycházka v přírodě často bývá s bonusem ve formě nalezených hub.…
Sekaný řízek s celerem | recept. Sekaný řízek s celerem je způsob, jak nenápadně propašovat tuto, většinou neoblíbenou, zeleninu do jídelníč…
Jak usmažit karbanátky z lesních hub | recept. Houbové karbanátky se dají namíchat ze všech druhů jedlých hub. Záleží na tom, co zrovna v lese najdete…
Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Nudličky z vepřového masa s lilkem | recept. Lilek je zelenina, která stále více získává na oblibě. Setkat se s ním můžete v mnoha úpravách a to i tam…
Čínská rýže s kuřecím masem | recept. Pestrobarevné lehké jídlo, velmi snadné na přípravu – to je náš dnešní recept, který vám nabízíme k vyzkoušení.…
Telecí řízek v sýrovém těstíčku | recept. Telecí maso má velmi jemnou chuť, obsahuje málo tuku a je lehce stravitelné. To ovšem neplatí pro úpravu pop…
Bramborová kaše se ztracenými vejci | recept. U tohoto receptu je zbytečné uvádět přesné dávkování. Je totiž tak jednoduchý, že ho uvaří opravdu úplně…
Omeleta z ovesných vloček s třešněmi | recept. Dnes se chci podělit o další recept z poděděného sešitku po babičce. (Jen pro zajímavost – je datován 1…
Jak usmažit nové brambory v těstíčku s česnekovou omáčkou | recept. Brambory s česnekovou omáčkou podle tohoto receptu jsou chutným bezmasým obědem. K…