Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit bramborovou roládu se špenátem | recept

Jak uvařit bramborovou roládu se špenátem | recept

Bramborová roláda se špenátem | recept. Česká kuchyně se vyznačuje mnoha chutnými bramborovými jídly. Brambory jsou levné, z výživového hlediska hodnotné, poměrně lehce stravitelné a naše tělo je dobře využívá. Z brambor se dá připravit celá řada příloh, hlavních jídel, polévek i moučníků. Jsou zkrátka v kuchyni nepostradatelnou surovinou. Dnešní recept je na špenátovo-bramborovou roládu, kterou můžete servírovat jako netradiční přílohu k pečenému masu, nebo samostatný pokrm (pokud plátky posypete smaženou cibulkou). Roláda se dá dobře zmrazit k pozdějšímu využití.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.