Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit cuketovo-rajčatovou polévku

 Jak uvařit cuketovo-rajčatovou polévku

Cuketa a rajčata patří ke klasickým letním plodinám, cuketa sice u některých strávníků pořád vzbuzuje rozpaky, nicméně osobně patřím mezi ty, kterým se nikdy nepřejí. Cuketa pak skvěle ladí dohromady s rajčaty třeba v následující polévce. Jde o velice snadný recept, který připravíte během pár chvil a nestihnete kuchyň ani příliš rozehřát, což se v parných letních dnech rozhodně hodí. Rajčata s cuketou pak poněkud netradičně doplňují pohankové vločky, které polévku nejen zahustí, ale zároveň je díky nim i sytější. Díky skryté ingredienci ve formě parmazánu získá pak polévka středomořský nádech.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.