Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit indickou cibulovou omáčku ke krůtímu masu | recept

Jak uvařit indickou cibulovou omáčku ke krůtímu masu | recept

Indická cibulová omáčka | recept. Tato omáčka má svůj původ v Indii. Indové jsou většinou vegetariáni a proto preferují bezmasá jídla. Tuto omáčku nám podávali s rýží. Zachutnala nám a doma ji vaříme většinou s krůtím nebo kuřecím masem. Má zvláštní chuť, nasládlou po rozinkách a kořeněnou po kari. Budete-li omáčku chtít vyzkoušet, v obchodech hledejte kari indického typu nebo koření masalá. Koření kari je směs různých druhů koření a existuje mnoho variant.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat domácí BBQ omáčku | recept
Jak udělat domácí BBQ omáčku | recept
Domácí BBQ omáčku | recept. Barbeque omáčka je nejrozšířenější omáčkou k rybám, grilovanému masu, používá se jako marináda nebo na potírání grilovanýc…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.